Vragen over zakelijk aanbod en boekingen

Ik wil graag de zakelijke mogelijkheden bespreken. Hoe kom ik met jullie in contact?

Zuiderduin biedt een zee aan mogelijkheden. Neem gerust en vrijblijvend contact op met onze salesafdeling: sales@zuiderduin.nl of 072 750 2020. Of vul het contactformulier in.

Kan ik ook voor een groep boeken?

Ja, dat is mogelijk. Neem gerust en vrijblijvend contact op met onze salesafdeling voor meer informatie: sales@zuiderduin.nl of vul het contactformulier in, we nemen dan zo snel mogelijk contact met je op

Kan ik wekelijks kamers huren voor mijn personeel?

Ja dat is mogelijk. Neem gerust en vrijblijvend contact op met onze salesafdeling om de mogelijkheden te bespreken: sales@zuiderduin.nl of vul het contactformulier in, we nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Kunnen faciliteiten/het hotel in totaal worden afgehuurd?

Ja, dit is mogelijk op basis van beschikbaarheid en een minimum aantal personen. Vraag naar de voorwaarden via sales@zuiderduin.nl of via ons contactformulier.

Wat is de grootste zaalcapaciteit?

In Hotel Zuiderduin bevindt zich de zaal met de grootste capaciteit: de Zuiderduinzaal, deze zaal met een oppervlakte van 1000 m² heeft een capaciteit tot wel 800/1500 personen. Dit is echter afhankelijk van de opstelling.

Naast de Zuiderduinzaal beschikt het hotel ook over de Abdijzaal (50-180 personen), de Lamoraalzaal (120-350 personen), the Ritz (250-350 personen) en een groot aantal zalen met een capaciteit tussen de 10-120 personen.

Welke zakelijke faciliteiten kunnen jullie bieden?

Hotel Zuiderduin beschikt over een groot aantal vergaderzalen, variërend van 30 tot 1000 m², te reserveren in diverse opstellingen. De zalen zijn te reserveren voor: vergaderingen, feestavonden, beurzen, diners. Onze vergaderzalen zijn standaard voorzien van een beamer met projectiescherm, geluidsvoorziening voor de laptop, telefoon, WIFI, flipover, whiteboard met bijbehorende stiften, notitieblokjes, pennen en naamkaartjes. Een aantal zalen heeft extra mogelijkheden en faciliteiten. Neem gerust en vrijblijvend contact op met onze salesafdeling voor meer informatie: sales@zuiderduin.nl of via ons contactformulier.

receptiedames.jpg

Neem contact met ons op Wij denken graag met u mee

Hebt u hulp nodig of is uw vraag nog niet beantwoord? Bent u benieuwd naar al onze mogelijkheden? Wilt u een rondleiding of een afspraak? Neem gerust vrijblijvend contact op met onze salesafdeling: sales@zuiderduin.nl of 072 750 2020.