Zuiderduin Business

ZD_Vergaderzaal_Zeezicht04.jpg
Vergaderen aan zee

Op zoek naar een geschikte zaal voor uw vergadering of event? Wij helpen u graag verder.

Vergaderen aan zee
IMG_7255.jpg
Alles geregeld met 1 contact

Binnen 24 uur nemen wij contact met u op. Iedere vergadergroep en -wens is uniek en dus maatwerk.

Contact
hotel zuiderduin koffie
Voor groepen van 4 tot 1500 personen

Wij beschikken over een groot aantal vergaderzalen, variërend van 30 tot 1000 m².

Bekijk de zalen
zomers_strand_meeuwen2.jpg

Ontdek ons zakelijke aanbod In Egmond aan Zee en Wijk aan Zee

Zuiderduin Business biedt uitgebreide mogelijkheden voor al uw zakelijke bijeenkomsten op verrassende locaties:

Hotel Zuiderduin te Egmond aan Zee is gelegen op een toplocatie nabij dorpscentrum, duingebied en op 100 meter van het strand. Het hotel is een van de grootste congreslocaties van Nederland en biedt uitgebreide mogelijkheden en faciliteiten. Met 364 kamers, 35 zalen, verschillende horeca, zwembad, fitnessruimte, squashbaan en spa-faciliteiten heeft het hotel alles in huis voor het faciliteren van succesvolle en inspirerende zakelijke bijeenkomsten.

Strandhotel Het Hoge Duin in Wijk aan Zee biedt zes vergaderzalen, variërend in grootte en geschikt voor uiteenlopende evenementen. Het hotel beschikt over 116 kamers dus ook voor meerdaagse bijeenkomsten is dit een prima keus. Het geheel vernieuwde hotel biedt diverse faciliteiten zoals het restaurant, de Skybar, de sauna en een fitnessruimte. De unieke ligging op een duintop en en het adembenemende uitzicht  dragen zeker bij aan het succes van uw bijeenkomst.

Standaardkamer Zeezicht(2).jpg

Overnachten mogelijk Bij meerdaagse bijeenkomsten

Duurt uw zakelijk evenement meerdere dagen, dan is het prettig als uw deelnemers op of nabij de locatie kunnen overnachten. Onze vergaderlocaties in Egmond aan Zee en in Wijk aan Zee beschikken over een groot aantal comfortabele hotelkamers.

Zuiderduin Business heeft de beschikking over meer dan 700 comfortabele hotelkamers waarvan 364 in Hotel Zuiderduin. Daarnaast biedt Hotel Zuiderduin diverse faciliteiten om te ontspannen zoals 2 restaurants, de pub, de bowlingbaan en het zwembad. De fantastische locatie vlakbij het centrum en op 100 meter van het strand staat garant voor een plezierig verblijf.

Strandhotel Het Hoge Duin biedt 116 prachtig vernieuwde hotelkamers en diverse faciliteiten zoals de sauna, de fitness, de Skybar en het restaurant. Dit, in combinatie met de prachtige ligging, maakt het hotel  bij uitstek geschikt voor meerdaagse bijeenkomsten.

RITZ.jpg

Voor groepen van 4 tot 1500 personen Hotel Zuiderduin

Wij beschikken over een groot aantal goed geventileerde vergaderzalen, variërend van 30 tot 1000 m². Hierdoor kunnen we zowel kleine als grote gezelschappen, van 4 tot 1500 personen, een geschikte vergaderruimte aanbieden. Onze vergaderzalen zijn te reserveren in diverse opstellingen.

Of u nu op zoek bent naar een locatie voor een groot evenement of juist naar een inspirerende vergaderomgeving voor een klein gezelschap … wij hebben de juiste vergaderruimte voor u!

Neem contact op
Hotel Golfzang vergaderzaal dinner

Faciliteiten

  • 35 Zalen en vergaderruimtes
  • 2 Restaurants
  • Draadloze presentatie opties
  • Highspeed WiFi
  • Parkeergelegenheid o.b.v. beschikbaarheid
  • Conference call
  • Geluidsinstallatie
  • Podium
  • 1 centraal telefoonnummer voor al uw bijeenkomsten
Neem contact op
receptiedames.jpg

Neem contact met ons op Wij denken graag met u mee

Wij leveren graag maatwerk. Bent u benieuwd naar al onze mogelijkheden? Wilt u een offerte, rondleiding of een afspraak? Neem gerust vrijblijvend contact op met onze salesafdeling: sales@zuiderduin.nl of 072 750 2020.

Offerte aanvragen