Over Zuiderduin Business

Hart van Zuiderduin Business is Hotel Zuiderduin in Egmond aan Zee, een van de grootste congreshotels in Nederland. Onze salesafdeling heeft meer dan 25 jaar ervaring in het faciliteren van zakelijke bijeenkomsten en levert graag maatwerk. Zuiderduin Business biedt uitgebreide mogelijkheden voor al uw zakelijke bijeenkomst op drie locaties: Hotel Zuiderduin en Strandhotel Golfzang in Egmond aan Zee. Vanaf begin 2024 verwelkomen wij u graag bij Strandhotel Het Hoge Duin te Wijk aan Zee.

ZUIDERDUIN ENTREE 2017 5 mb.jpg

Hotel Zuiderduin ligt op slechts 100 meter van het strand en biedt 365 kamers en 33 zalen. De zalen, variërend van 30 m2 tot 1.000 m2, zijn geschikt voor onder meer congressen, evenementen, vergaderingen, trainingen en feesten. Het hotel beschikt verder over een restaurant, brasserie, pub, zwembad, sauna’s en wellness. Ook voor actief vermaak bent u op de juiste plek; er is een fitnessruimte, squashbaan, fietsverhuur en de acht banen tellende Lucky Strike Bowling.

Bekijk de website van Hotel Zuiderduin
IMG_2015 (2).jpg

Strandhotel Golfzang heeft alles in huis om van uw bijeenkomst een succes te maken. Het hotel beschikt over twee ruime zalen, De Parel en Het Koraal. De Parel is met een oppervlakte van 190 m² de ruimste zaal. Het koraal is iets kleiner en heeft een oppervlakte van 100 m². De zalen zijn geschikt voor vergaderingen, presentaties, recepties en partijen. Strandhotel Golfzang beschikt over 144 kamers waarvan een aantal met uitzicht op zee, en is daardoor prima toegerust voor meerdaagse bijeenkomsten. Daarnaast vindt u op de begane grond het gezellige Restaurant EAZIE en kunt u gratis gebruikmaken van onze saunaruimte met Finse sauna, Turks stoombad en infrarood cabine.

Bekijk de website van Strandhotel Golfzang
Strandhotel_het_Hoge_Duin03.jpg

Strandhotel Het Hoge Duin wordt op dit moment totaal vernieuwd. Het uitzicht en de prachtige unieke ligging van Strandhotel Het Hoge Duin blijven onveranderd fantastisch, de rest van het hotel krijgt een flinke upgrade. Zo komen er extra vergaderzalen, wellness-voorzieningen, een fitnessruimte en ook het restaurant wordt ingrijpend gerenoveerd. Daarnaast wordt ook de capaciteit vergroot naar 116 kamers zodat meerdaagse bijeenkomsten en overnachtingen onder hetzelfde dak kunnen plaatsvinden.

Bekijk de website van Strandhotel Het Hoge Duin
Hotel in Egmond - Strandafgang 1

Ligging en bereikbaarheid

Dankzij de prachtige ligging aan het strand en in de buurt van het uitgestrekte duingebied zijn al onze accommodaties zeer geschikt voor ontspanning, teamuitjes en leuke teambuildingsactiviteiten.

  • Hotel Zuiderduin, Strandhotel Golfzang  en Strandhotel Het Hoge Duin zijn zowel met eigen vervoer als openbaar vervoer te bereiken.
  • Hotel Zuiderduin beschikt over een parkeerdek en parkeergarage. Strandhotel Het Hoge Duin beschikt over een parkeerplaats. U kunt uw auto hier tijdens uw verblijf gratis parkeren, op basis van beschikbaarheid. Bij Strandhotel Golfzang kunt u gebruikmaken van de parkeergarage, dit is op basis van beschikbaarheid en tegen betaling.
ZUIDERDUIN ENTREE 2017 5 mb.jpg

Contactgegevens

Hotel Zuiderduin
Zeeweg 52
1931 VL Egmond aan Zee

072 750 2020
sales@zuiderduin.nl

IMG_7255.jpg

Alles geregeld met 1 contact Binnen 24 uur contact

Bent u op zoek naar de perfecte locatie voor uw event? We denken graag met u mee om tot een voorstel te komen dat aansluit bij uw wensen en behoeften.

Of u nu op zoek bent naar een locatie voor een groot evenement of juist naar een inspiratievolle vergaderomgeving voor een klein gezelschap … wij denken graag met u mee en hebben de juiste vergaderruimte voor u!